Service

De service van Indiasebruidsmode.nl gaat verder dan alleen de verkoop van kleding. Wij hebben een exclusieve after sales service. Dit houdt o.a. het volgende in:

- Advies op maat
- Vermaken van kleding
- Visagie
- Aankleed service
- Weddingplanning van a t/m z.

Dit alles doen wij tezamen met onze geselecteerde partners.
(Niet al onze selecteerde partners staan op de site vermeld. Voor vragen over onze partners kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.)

Bridal Shoot

Als enigste in Nederland biedt indiasebruidsmode.nl klanten de mogelijkheid om mee te doen aan een geheel verzorgde bridal shoot. Deze dag komen er max. 10 dames samen op een vantevoren bepaalde locatie en zullen in hun eigen bridal lehenga of party wear schitteren tijdens onze unieke fotoshoot. Deze dag is natuurlijk kosteloos en wordt geheel verzorgd door Indiasebruidsmode.nl.

Weddingcards

Om uw gasten in stijl uit te nodigen kan Indiasebruidsmode.nl uw voorzien van elegante trouwkatarten. Mocht u meer willen zien maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met ons.

Jewelry in style

Om u als klant zo veel mogelijk van gemak te voorzien levert Indiasebruidsmode.nl ook bijpassende sieraden en accessoires voor uw kleding. Neem een kijkje in onze collectie om een beter beeld te krijgen wat indiasebruidsmode.nl u kan bieden.